luni, 27 august 2012

Divertiland - La Plaja Aqua Park sau Parcul Acvatic din Militari

Ideea este draguta, insa la parc nu poti ajunge decat cu masina si NU EXISTA INDICATOARE care sa te indrume catre acesta. Este incredibil ca nu exista nici un panou. O sa va dau eu cateva indicatii: este langa Outlet Militari, de pe Iuliu Maniu cobori spre centura (dreapta adica) si urci apoi spre Hornbach mergi inainte, treci de Kika si faci stanga ...mergi mergi mergi si ajungi la parc.
Sigur ca nu a fost o idee buna sa merg intr-o zi de duminica, dar este tarziu acum. La intrare coada maaaaare. Preturile sunt cam asa: 70Ron weekend si 50Ron in timpul saptamanii. din 5 case aveau doar 2 deschise si nu aveau personal sa mai deschida si alte case. Dupa 30 de minute de stat la coada (e o placere sa stai la coada pe o caldura de 40 de grade), iti da o bratara si intri cu bucurie in minunatul parc. abia asteptam sa intru in apa!cu prosopelul in mana incercam sa gasim 3 sezlonguri (peste tot este beton  si sezlongul intra in pretul biletului, deci nu vroiam ceva special). surpriza a fost ca nu gasim nici un sezlong liber si ne facem socotelile, discutam cu staff-ul grec vis a vis de disponibilitatea inchirierii unui foisor - ii aratam si care (aproape tot staff-ul este grec  - probabil ca este foarte nasol in grecia daca au ajuns sa vina ei la Romanica sa lucreze) si plec cu o domnisoara care se ocupa de aceste foisoare sa platim o taxa suplimentara pt a-l inchiria (cost foisor- 190RON in plus fata de biletele normale). merg platesc si cand ma intorc constat ca persoanele cu care eram au fost date la o parte si noi nu mai avem unde sta. cei de la casa au vandut mai multe corturi decat aveau disponibile...NIIIICE. uite asa se face ora 14....si dai si explica grecului ca nu e normal sa vanda mai mult decat are si ca vrei banii inapoi!
Ce este drept a venit seful de marketing (spunea el) sa ne aduca 3 sezlonguri, banii inapoi si 3 vouchere sa intram si in timpul saptamanii. Nu stiu de ce se ocupa el de o astfel de problema fiind la marketing...dar poate in lumea asta lucrurile s-au schimbat. cine stie...
ne-am lasat hainele si am fugit la apa si la jocuri!!! iupiiii !!! era ora 14.30.  ca sa te dai pe marea majoritate din tobogane iti trebuie un colac pe care sa te asezi...CINE CREZI CA LASA UNUL DIN MANA?! crezi ca erau suficiente?hmmm NUUUU!!! si stai si urmareste lumea, poate poate e cineva neatent si poti sa iti iei colacul sa fugi sa te dai si tu o data macar ca mori de cald si doar d-asta ai batut atata drum, nu????

iti  este foame si sete. au doar 2 locuri din care poti manca:
- cartofi prajiti si hot dog (e mai bun la IKEA!) sau
- pizza si salata

coada era mai mica la pizza si am zis "mama ce afacere facem". si stam. si stam si cand ajungem in fata cred ca dupa 30 de minute sa comandam si noi o pizza ne spune dupa ce ne ia banii ca dureaza 50 de minute si cand trec aceste 50 de min sa ne intoarcem sa stam la coada cealalta...si ne arata spre stanga...WTF?! astia sunt nebuni? si sa nu te gandesti ca sta sa prepare blatul acum si d-asta dureaza...bagau in singurul cuptoras pe care il aveau pizza congelata....de la cora probabil ca tot e aproape.
 Dupa cele 50 de minute, ne intoarcem ne asezam la coada si constatam ca persoane care erau in spatele nostru acum erau in fata si rupsesera ora de pe bonul de casa si vroiau pizza. Culmea este ca aveau cam 70 de ani oamenii...ce smecheri! au luat pizza inaintea noastra :( .

Ca si concluzie:

:(  - calitate pret
1. Nu au indicatoare catre parc;
2. Staff prost pregatit;
3. Mancare proasta;
4. Cozi prea mari - staff insuficient;


:)
1. Apa curata;
2.  Tobogane pt adulti chiar cu senzatii tari;
3. Paza.


Am fost in 26 August 2012 - Duminica.

Sa aveti 2 zile bune!

Linkuri utile:

https://www.facebook.com/DivertilandPark?ref=ts





3 comentarii:

  1. "nu poti ajunge decat cu masina" ai auzit si tu de RATB care ajunge in parcare la hornbach ,carrefour sau ce e acolo ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai stat sa vezi ca din varcare de la hornbach pana la parc sunt in jur de 5 km ?

      contact - extras de pe siteul lor:

      Transport către Divertiland
      Situat adiacent Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la Km 13, poţi ajunge la Divertiland cu:
      Autovehiculul personal: parcul dispune de parcare

      Microbuz privat Divertiland: cu plecare de la staţia de metrou Păcii, cu sosire la Divertiland

      Autobuzul: 137 şi 236

      Metroul: cea mai apropiată este staţia Păcii

      Trenul: linie directă de cale ferată de la Gara de Nord Bucureşti la Divertiland, staţia Halta Sabarul

      (această modalitate de transport va fi disponibilă pentru călători începând cu anul 2013)

      Ștergere
  2. Intradevar, au 4 tobogane. Apa care circula prin ele este impregnata cu un ulei, ceva, nu stiu ce poate fi, cert este ca nu m-am putut debarasa de substanta aceea decat acasa. Daca vrei sa mananci ceva, ai trei optiuni. Mananci acasa......, la restaurant, inainte sa ajungi acolo, sau accepti pitza mizerabila de acolo. Arata ca o bucata de carton congelat, rotund, ......acoperit cu ceva greu de descris, o pasta de culoare crem, cu ceva pete/puncte verzi, rosii si galbene (ingrediente, ceva). Sau hai, sa nu mai fiu foarte critic, mai aveau si niste cartofi prajiti prajiti in ulei de masina cred, si ceva care semana a hamburgher, oricum greu de identificat. Toate aceste mizerii le puteai cumpara la pret de Howard Jhonson, dupa ce stateai la coada in jur de 30/45 minute. O sa spuneti ca sunt foarte critic, prea critic, dar ascultati aici. Am luat cu mine 5 copii de la o fundatie, copii amarati, pe care am vrut sa-i scot un pic din mediul lor. Am ajuns la casa eu, fiica mea de 12 ani si cei 5 copii si am cerut bilete sa intram, ne-au cerut 400 de lei (70 de lei/pers, in weekend si 50 de lei copilul). "Nici nu intra in discutie", mi s-a spus, cand am incercat sa negociem un pic pretul de intrare, expunand situatia respectiva........ Din aceste cauze si nu numai, am acest gust amar. La plecare, dupa ce ca tremuram de nervi, o domnisoara m-a intrebat cu un zambet larg si o privire tampa: "Nu-i asa ca sunteti fericit, nu-i asa ca este extraordinar aici ?" Reactia normala era sa-i fi dat un pumn in moaca........ In sfarsit, ies din acea situatie cretina, din mizeria de asa numit parc, scot cheile de la masina, si...... ce credeti ? Cand incerc sa o bag in broasca, nu mai mergea, cineva s-a jucat cu o surubelnita, ceva, la usa amaratei mele de Dacia Logan, care era parcata chiar in fata intrarii. Am intrat in masina, pe partea dreapta, si am reusit sa plecam in sfarsit. Acum judecati dvs., daca a fost doar o zi fatidica, sau daca doar traim in romanica, si suntem tratati asa cum suntem tratati. Ma dispera cand vad cata reclama fac acestui cacat de parc, fara a fi nimic real.

    RăspundețiȘtergere